Przetłumacz PDF
Wyodrębnij tekst, przetłumacz go i utwórz nowy PDF
Przeciągnij pliki do tego obszaru
Czy na pewno chcesz usunąć wszystkie pliki?
Wszystkie wybrane pliki zostaną usunięte. Tej operacji nie można cofnąć.
Plik chroniony hasłem
„{name}” jest chroniony hasłem. Najpierw usuń hasło narzędziem Odblokuj PDF przed tłumaczeniem.
Wykryto skanowany PDF
Ten plik wygląda na skan i nie zawiera tekstu, który da się zaznaczyć.
Użyj narzędzia OCR, aby przekonwertować go na przeszukiwalny PDF
Następnie prześlij wynik do narzędzia Tłumacz PDF
Opcje tłumaczenia
Dodaj więcej
Tłumaczenie jest wykonywane przez AI. Aby uzyskać szybsze i lepsze wyniki, wybierz powyżej właściwy język dokumentu źródłowego.
Tłumaczenie wymaga tekstu, który da się zaznaczyć. W przypadku skanowanych plików PDF najpierw użyj narzędzia OCR, a potem prześlij tutaj przeszukiwalny PDF.
Format wynikowego PDF
Tłumaczenie PDF — poradnik i FAQ
Jak przetłumaczyć plik PDF
- Prześlij PDF ze swojego urządzenia, z Google Drive lub z Dropbox.
- Wybierz język źródłowy i docelowy oraz tryb tłumaczenia.
- Kliknij tłumaczenie, a potem pobierz przetłumaczony plik — za darmo, bez rejestracji.
Tłumaczenie PDF — często zadawane pytania
Czy narzędzie zachowuje formatowanie oryginalnego pliku?
Tak, tryb tłumaczenia z zachowaniem układu zostawia obrazy, czcionki i układ bez zmian, a tekst zastępuje tłumaczeniem.
Jakie języki są obsługiwane?
Narzędzie obsługuje ponad 50 języków, w tym arabski, angielski, francuski, hiszpański, niemiecki, chiński, japoński i inne.
Czy działa na zeskanowanych PDF?
Nie bezpośrednio. Przy zeskanowanych PDF najpierw użyj narzędzia OCR, aby utworzyć przeszukiwalny PDF, a potem prześlij wynik do Przetłumacz PDF.
Czym różni się tryb układu od trybu tekstowego?
Tryb układu zachowuje wygląd oryginalnego pliku i podmienia tekst w miejscu, a tryb tekstowy wyodrębnia tekst i tłumaczy go do nowego dokumentu.
Czy tłumaczenie jest za darmo?
Tak, pliki PDF do 30 stron możesz tłumaczyć za darmo. Większe pliki wymagają subskrypcji profesjonalnej.
Czy moje dane są bezpieczne?
Tak, wszystkie pliki są automatycznie usuwane z naszych serwerów w ciągu godziny.
Osiągnięto limit planu
Przejdź na Pro
$6US/mies.
Najpierw się zaloguj
Zatrzymaj automatyczne odnawianie w dowolnej chwili
Gwarancja zwrotu pieniędzy
Odnawia się automatycznie. Zatrzymaj automatyczne odnawianie w sekcji Mój plan i zachowaj Pro do końca opłaconego okresu.
Płatność odbywa się przez PayPal. Nie przechowujemy pełnego numeru karty na naszych serwerach.